Retourneren en terugbetalingen

HomeRetourneren en terugbetalingen

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@plottermoon.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Download hier uw formulier voor herroeping.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dit kan bij ons op locatie in het magazijn. U dient hiervoor een afspraak te maken via info@plottermoon.nl. Kunt u niet langskomen dan mag u via het heroepingsformulier de producten terugsturen. U krijgt dan van het gene wat u wilt ruilen een tegoed bedrag zodat u deze weer kunt invullen in de winkelwagen.  U draagt zelf de kosten voor de heen en terug zending van de  producten te betalen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Indien het pakketje nog niet is verzonden.

Indien uw pakketje al is verzonden naar het verkeerde adres kunnen wij het pakket na retour opnieuw naar u verzenden, helaas zijn wij genoodzaakt hiervoor wel weer extra verzendkosten in rekening te brengen. Dit geldt ook voor pakketjes die naar een afhaalpunt worden verzonden en niet afgehaald worden.
Mocht u hierdoor de bestelling willen annuleren maken wij het order bedrag exclusief verzendkosten naar u over.

Meer om te ontdekken...